Az informatikai megoldás-szállító mikro- és kisvállalatok számára.
Informatika, Számítástechnika Miskolc www.szamgep.hu

Miskolc
Meggyesalja utca 93.

Panda Antivírus és más biztonsági megoldások (vírusvédelem, tűzfal)


A digitális kártevők egyre agresszívebbek, és egyre sikeresebben játsszák ki a hagyományos védelmi vonalakat

A Panda „Infected or Not” honlapjának tanúsága szerint a digitális kártevők egyre agresszívebbek, és egyre sikeresebben játsszák ki a hagyományos védelmi vonalakat.

A Panda Security „Infected or Not” weboldalán (mely elérhető a www.fertozottvagynem.hu címről is) szereplő, október végi adatok szerint azok az ellenőrzött PC-k, amelyek vírusirtóval is fel voltak vértezve, 30%-ban fertőzöttek voltak. A gépre a vírusirtó szoftverek ellenére „besurrant” digitális kártevők közül a Bindo.A és a Nuwar.HU fantázianevűek voltak a legaktívabbak.
Egyre többször tapasztaljuk, hogy egy védelmi vonal manapság már nem elég, kommentálta az eredményt Sándor Zsolt, a Panda Security magyarországi igazgatója. Ez még inkább alátámasztja a TotalScan-hez és a NanoScan-hez hasonló alkalmazások létjogosultságát.
Az Infected or Not weboldal, amely az említett két, Pandás program technológiáját használja több, mint 2 millió vírust ismer fel. A Panda szakemberei szerint az ilyen „másodvélemény” egyre többször fedi fel a hagyományos védelmi megoldások hiányosságait.


Informatika, Számítástechnika Miskolc www.szamgep.hu
Informatikai rendszerek Önnek! Az informatikai, számítástechnikai megoldások megbízható szállítója. SzámGép .hu - Klick Computer ( Miskolc, Meggyesalja u. 93.) 2024 Minden jog fenntartva!
Cégünk rendelkezik a Microsoft Kisvállalati TermékSpecialista minősítéssel, mely azt jelöli, hogy kis-, és középvállalkozások számára a Microsoft által is elismert szolgáltatási minőséget biztosítunk. Acer Pont : Acer Point - Acer Channel Partner Dell Regisztrált Partner : Dell Registered Partner Intel termékintegrátor - Intel Product Integrator Microsoft Regisztrált Partner : Microsoft Registered Partner A Klick Computer az Allianz Hungária szerződött javítási partnere : villámcsapás, tűzeset, beázás kárt tett a számítógépében, akkor forduljon hozzánk bizalommal