Az informatikai megoldás-szállító mikro- és kisvállalatok számára.
Informatika, Számítástechnika Miskolc www.szamgep.hu

Miskolc
Meggyesalja utca 93.

Panda Antivírus és más biztonsági megoldások (vírusvédelem, tűzfal)


Védelem az e-bankinghez

Új szolgáltatást indított útjára a Panda Security, válaszként a megszaporodott internetes, „banki átverésekre”. A program hathatós védelmet nyújt az internetes banki tranzakciók során.

Új szolgáltatást indított útjára a Panda Security, válaszként a megszaporodott internetes, „banki átverésekre”. A program hathatós védelmet nyújt az internetes banki tranzakciók során.

Új, kifejezetten az interneten bonyolított banki tranzakciók védelmére szakosodott szolgáltatást indított a Panda. A „Panda Security for Internet Transactions” elsősorban bankok és cégek számára nyújt biztonságot; segítségével ellenőrizhetővé válnak a tranzakcióban résztvevő PC-k, ezáltal pedig elkerülhető az adatlopás.

  • A tavalyi adatokhoz képest idén mintegy 40%-kal nőtt az adathalászatok, adatlopások száma, illusztrálta a védelem létjogosultságát Sándor Zsolt, a Panda Security magyarországi igazgatója. Ha figyelembe vesszük, hogy manapság egyre több az olyan átverések száma, ahol a háttérben megbújó malware a ludas, könnyen beláthatjuk, miért kíséri még most is nagy bizalmatlanság az e-bankingot.
    A program nagymértékben konfigurálható; megadható például, hogy milyen típusú malware-re reagáljon, illetve, hogy mikor tiltsa le a felhasználót.

  • Ha adott például egy gép, amely tranzakciót akar végrehajtani, de a rendszerben megbújt egy veszélyes trójai, a védelem azonnal letiltja a kommunikációt, fejtegette Sándor Zsolt. Persze, nem kell arra gondolni, hogy kizárólag „patyolat-tiszta” gépeket enged át; bizonyos, a tranzakció szempontjából veszélytelen digitális kártevőkre például nem reagál, elkerülve ezzel a felesleges kellemetlenségeket.

A szolgáltatás csupán az első használatkor kéri a felhasználót, hogy engedélyezze a vezérlőkomponens letöltését, egyébként szinte észrevehetetlenül fut a háttérben. A Panda Security for Internet Transactions Internet Explorer és Mozilla Firefox alatt is működik.


Informatika, Számítástechnika Miskolc www.szamgep.hu
Informatikai rendszerek Önnek! Az informatikai, számítástechnikai megoldások megbízható szállítója. SzámGép .hu - Klick Computer ( Miskolc, Meggyesalja u. 93.) 2024 Minden jog fenntartva!
Cégünk rendelkezik a Microsoft Kisvállalati TermékSpecialista minősítéssel, mely azt jelöli, hogy kis-, és középvállalkozások számára a Microsoft által is elismert szolgáltatási minőséget biztosítunk. Acer Pont : Acer Point - Acer Channel Partner Dell Regisztrált Partner : Dell Registered Partner Intel termékintegrátor - Intel Product Integrator Microsoft Regisztrált Partner : Microsoft Registered Partner A Klick Computer az Allianz Hungária szerződött javítási partnere : villámcsapás, tűzeset, beázás kárt tett a számítógépében, akkor forduljon hozzánk bizalommal