Az informatikai megoldás-szállító mikro- és kisvállalatok számára.
Informatika, Számítástechnika Miskolc www.szamgep.hu

Miskolc
Meggyesalja utca 93.

Panda Antivírus és más biztonsági megoldások (vírusvédelem, tűzfal)


Panda Antivirus Pro 2009 - Leírás / Letöltés / Vásárlás

Telepítse és felejtsd el a vírusokat,kémprogramokat,hekkereket
A Panda Antivírus 2009 Pro könnyen kezelhető szoftver, alapvető védelmet nyújt számítógépére. Csak telepítse fel és felejtse el a vírusokat, kémprogramokat, rootkiteket, hekkereket, az online csalást és a azonosítói lopását. Tökéletes biztonságban használhatja a chat programokat, megoszthatja fotóit, videóit, intézheti banki ügyeit, vagy vásárolhat on-line. Az új Kollektív Intelligencia technológiának köszönhetően most sokkal gyorsabb, mint az előző verziók.

Panda Internet Security 2009 - Leírás / Letöltés / Vásárlás

Maximális védelem az internetről érkező fenyegetés minden típusa ellen.
Panda Internet Security 2009 egy olyan megoldás, amely mellett teljes biztonságban használhatja az internetet. Védelmet nyújt a vírusok, rootkitek, kémprogramok, hekkerek, online csalás, személyes adatok lopása és egyéb internetről érkező fenyegetés ellen. A Spam szűrő tisztán tartja bejövő levelezését, míg a Szülői felügyelet használatával gyermekek is biztonságosan használhatják az internetet. Az új Kollektív Intelligencia technológiának köszönhetően most sokkal gyorsabb, mint az előző verziók.

Panda Global Protection 2009 - Leírás / Letöltés / Vásárlás

Élvezze a teljes biztonságot és biztosítsa adatai sérthetetlenségét.
Védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, rootkitek, hekkerek, az online csalások, a személyes adatok tolvajai, és más típusú Internetről érkező fenyegetés ellen. A Spam szűrő tisztán tartja bejövő levelezését, míg a Szülői felügyelet használatával gyermekek is biztonságosan használhatják az internetet. Készítsen biztonsági másolatot legfontosabb fájljairól (dokumentummok, képek, zenék, stb.) CD-ről, DVD-ről vagy oline és bármikor visszatöltheti adatvesztés vagy sérülések esetén. Köszönhetően a Kollektív Intelligencia technológiának a megoldás most sokkal gyorsabb, mint az előző verziók.

Panda DesktopSecure for Linux

Egyszerű és teljes körű védelem Linuxhoz
A Panda DesktopSecure for Linux ideális megoldás Linux operácós rendszerrel telepítt számítógépekre. Úgy tervezték, hogy teljeskörűen kielégítse az otthoni számítógépek speciális igényeit, akár PC-t akár laptopot használ ezzel az operációs rendszerrel. Adatvesztés megakadályozására. Egyszerű telepíteni és frissíteni. Egyetlen termékben találja meg mindazt a védelmet, amire szüksége lehet.

Panda Antivirus + Firewall 2008 - Új MEGADETECTION - Leírás / Vásárlás

Maximálisan egyszerű védelem a vírusok és a hackerek ellen.
Minden típusú vírus ellen véd. Blokkolja és semlegesíti a kémprogramkat. Távol tartja a hackereket. TruPrevent Technológia: Dupla védelem.
Az új Panda Antivirus + Firewall 2008 több, mint egy egyszerű vírusirtó program. Ez a program védőbástyát állít a hekker támadások elé, és védelmet biztosít minden típusú vírus, kémprogram és internetes csalások ellen. A nagyobb biztonság érdekében alkalmazzák a TruPrevent® Technológiát (HIPS) ami kétszintű védelmet jelent az ismeretlen vírusokkal és behatolókkal szemben.
INGYEN UPGRADE 2009-ES TERMÉKRE! Ha beregisztrálja a terméket már a 2009-es szoftvert tudja letölteni és használni.

Panda Antivirus 2008 - Új MEGADETECTION

Telepítse és felejtse el a vírusokat és kémprogramokat
Az új Panda Antivirus 2008 a legegyszerűbb védelmet biztosítja a számítógép számára azzal, hogy automatikusan felderíti és eltávolít mindenféle vírust és kémprogramot. Így biztonságosan lehet internetezni, levelezni, on-line játszani, fájlokat letölteni és csevegni nagyon kis erőforrás igénnyel és mérettel, azaz a számítógép működése ezzel a programmal gyorsabb lesz.
És most minden Panda Antivírus 2008 termékkel használhatja a Panda TotalScan online vírusellenőrzőt, amely egyedülálló módon felderít és megsemmisít több, mint hárommillió vírust és egyéb fenyegetést.
INGYEN UPGRADE 2009-ES TERMÉKRE! Ha beregisztrálja a terméket már a 2009-es szoftvert tudja letölteni és használni.

Panda Internet Security 2008 - Új MEGADETECTION - Leírás / Vásárlás

Teljes védelem, mely lehetővé teszi, hogy biztonságosan használhassa az Internetet
Egy doboz vásárlásával 3 számítógép védelmét biztosíthatja!
Élvezze az új Panda Internet Security 2008 által nyújtott szolgáltatásokat és érezze magát teljes biztonságban az internet felől érkező hekker támadások, vírus fertőzések és online csalási kísérletekkel szemben.
INGYEN UPGRADE 2009-ES TERMÉKRE! Ha beregisztrálja a terméket már a 2009-es szoftvert tudja letölteni és használni.


Informatika, Számítástechnika Miskolc www.szamgep.hu
Informatikai rendszerek Önnek! Az informatikai, számítástechnikai megoldások megbízható szállítója. SzámGép .hu - Klick Computer ( Miskolc, Meggyesalja u. 93.) 2024 Minden jog fenntartva!
Cégünk rendelkezik a Microsoft Kisvállalati TermékSpecialista minősítéssel, mely azt jelöli, hogy kis-, és középvállalkozások számára a Microsoft által is elismert szolgáltatási minőséget biztosítunk. Acer Pont : Acer Point - Acer Channel Partner Dell Regisztrált Partner : Dell Registered Partner Intel termékintegrátor - Intel Product Integrator Microsoft Regisztrált Partner : Microsoft Registered Partner A Klick Computer az Allianz Hungária szerződött javítási partnere : villámcsapás, tűzeset, beázás kárt tett a számítógépében, akkor forduljon hozzánk bizalommal