Az informatikai megoldás-szállító mikro- és kisvállalatok számára.
Informatika, Számítástechnika Miskolc www.szamgep.hu

Miskolc
Meggyesalja utca 93.

A klaviatúrák koszosabbak, mint a vécéülőkék - Átalánydíjas karbantartás ?


A klaviatúrák koszosabbak, mint a vécéülőkék

A számítógépek billentyűzetei általában koszosabbak, mint a vécéülőkék. Egy brit fogyasztóvédelmi csoport saját londoni irodáiban 33 klaviatúra közül négyet talált egészségre veszélyesnek a billentyűkön tenyésző baktériumok miatt, egyen pedig ötször annyi kórokozót lelt, mint az iroda egyik vécéülőkéjén. "A klaviatúrákon sokszor az van, ami az orrunkban vagy a beleinkben" - mondta Peter Wilson mikrobiológus. A legkoszosabb billentyűzeten 150-szer több baktérium volt a megengedhető maximumnál. Ez a billentyűzet amúgy nem a legmocskosabb a világon. Tavaly az Egyesült Államokban egy egyetemi vizsgálódás azt találta, hogy átlagosan négyszázszor több baktérium hemzseg a klaviatúrákon, mint a vécéülőkéken.

Koszos-Klaviatura-atalanydijas-karbantartas.jpg

Az átalánydíjas karbantartás ad megoldást ezen problémára. A karbantartás folyamán nem csak a számítógép szoftveres karbantartását végezzük el, hanem fizikailag megtisztítjuk a számítógépet, monitort, klaviatúrát, kiporszívózzuk a tápegység ventillátora által összegyűjtött port is.


Kapcsolódó oldalaink

A szünetmentes tápegység ( UPS )Informatika, Számítástechnika Miskolc www.szamgep.hu
Informatikai rendszerek Önnek! Az informatikai, számítástechnikai megoldások megbízható szállítója. SzámGép .hu - Klick Computer ( Miskolc, Meggyesalja u. 93.) 2024 Minden jog fenntartva!
Cégünk rendelkezik a Microsoft Kisvállalati TermékSpecialista minősítéssel, mely azt jelöli, hogy kis-, és középvállalkozások számára a Microsoft által is elismert szolgáltatási minőséget biztosítunk. Acer Pont : Acer Point - Acer Channel Partner Dell Regisztrált Partner : Dell Registered Partner Intel termékintegrátor - Intel Product Integrator Microsoft Regisztrált Partner : Microsoft Registered Partner A Klick Computer az Allianz Hungária szerződött javítási partnere : villámcsapás, tűzeset, beázás kárt tett a számítógépében, akkor forduljon hozzánk bizalommal