Az informatikai megoldás-szállító mikro- és kisvállalatok számára.
Informatika, Számítástechnika Miskolc www.szamgep.hu

Miskolc
Meggyesalja utca 93.

Informatikai Megoldások, Ötletek : A szünetmentes tápegység ( UPS )


Tudta Ön, hogy a szünetmentes tápegység ( UPS ) megvédheti munkáját és a számítógépét?

Nem túl nagy ráfordítással vásárolhat szünetmentes tápegységet, mely egy villámcsapás vagy csak egyszerűen egy áramkimaradás utáni túlfeszültség esetén megvédheti a számítógépét. Ugyanis az általunk forgalmazott szünetmentes tápegységek nem csak a feszültség kimaradás esetén biztosítják a folyamatos munka lehetőségét, hanem ellátták őket túlfeszültség védelemmel is.

Kiszámolta már a költségét, ha az alkalmazottjának az akár több órás munkája "elszáll" egy pillanatnyi áramszünet miatt?
Tudja, hogy mennyibe kerül, ha az ügyviteli rendszerük egy adatállománya megsérül egy áramingadozás miatt? Ki kell fizetnie az adatállomány javítását, ennek megtörténtéig, kézi bizonylatkészítést kell alkalmazni, a termékek pontos árait esetleg nem is lehet tudni...
Megoldás : a szünetmentes tápegység ( UPS )

Soha ne csatlakoztassa lézernyomtatóját a szünetmentes tápegységhez!!!!
Vannak olyan típusok, melyek tartalmaznak egy olyan aljzatot, melybe bedugható a lézernyomtató is, azonban ez az aljzat csak túlfeszülségvédelemmel van ellátva.
Magyarázata, hogy a lézernyomtató áramfelvétele túlságosan nagy, így tönkretenné a szünetmentes tápegység akkumulátorát.
Informatika, Számítástechnika Miskolc www.szamgep.hu
Informatikai rendszerek Önnek! Az informatikai, számítástechnikai megoldások megbízható szállítója. SzámGép .hu - Klick Computer ( Miskolc, Meggyesalja u. 93.) 2024 Minden jog fenntartva!
Cégünk rendelkezik a Microsoft Kisvállalati TermékSpecialista minősítéssel, mely azt jelöli, hogy kis-, és középvállalkozások számára a Microsoft által is elismert szolgáltatási minőséget biztosítunk. Acer Pont : Acer Point - Acer Channel Partner Dell Regisztrált Partner : Dell Registered Partner Intel termékintegrátor - Intel Product Integrator Microsoft Regisztrált Partner : Microsoft Registered Partner A Klick Computer az Allianz Hungária szerződött javítási partnere : villámcsapás, tűzeset, beázás kárt tett a számítógépében, akkor forduljon hozzánk bizalommal