Az informatikai megoldás-szállító mikro- és kisvállalatok számára.
Informatika, Számítástechnika Miskolc www.szamgep.hu

Miskolc
Meggyesalja utca 93.

Mit jelent az XP támogatás vége? Alapvető információk vállalatoknak + frissítési ajánlat


Van egy jó és egy rossz hírünk. A rosszal kezdjük: 2014. április 8-án a Windows XP és az Office 2003 támogatása és biztonsági frissítései megszűnnek.


Mit jelent ez?

Nincs több hibajavítás:

Egyre kevesebb program garantálja a zökkenőmentes futtatást.
Egyre kevesebb wifit, routert, nyomtatót, külső merevlemezt és egyéb csatlakoztatott eszközt tud használni.

A programok futtatása továbbra is lehetséges, de a biztonsági frissítések megszűnésével a kényelmetlenségek mellett hónapról-hónapra egyre kockázatosabb.


Itt az ideje váltani

A Windows XP 2001-ben korszakalkotó volt. 2013-ban egy kicsit idejét múlt, de jól működő rendszer. 2014. áprilistól azonban ez megváltozik. A Windows XP és az Office 2003 támogatása és biztonsági frissítései megszűnnek. Nincs több hibajavítás, egyre kevesebb program garantálja a zökkenőmentes futtatást, a modern routerek, nyomtatók, külső merevlemezek közül egyre kevesebb használható teljes egészében az idejét múlt rendszerrel.


A jó hír

Ehhez most minden segítséget megadunk.
Ha modern rendszerre vált, 10 évnyi új funkcióval lesz gazdagabb!
A Windows és az Office új változatai megnövelt biztonságot adnak!
A váltás egyszerűbb, mint gondolná.

A Windows 8 és az Office 365 választásával nem csak modernizálja és biztonságossá teszi munkáját de az új funkcióknak köszönhetően minden eddiginél egyszerűbbé és élvezetesebbé is.

Nos, felkészült egy új korszakra?
Ha igen, segítünk a váltásban.

Most akár 20%-ot is megtakaríthat, amennyiben Windows 8 rendszerre frissít és előfizet az Office 365 Midsize Business csomagra.

A legjobb szoftver a hatékonyság növelése érdekében

Itt a lehetőség, hogy meggyőződjön arról, hogyan vállhat a Windows 8 Pro-ban és az Office 365-ben rejlő 10 év innováció az Ön vállalata segítségére is.

Nagyobb biztonság, mobilitás, hatékonyság, rugalmasság a Windows 8 használatával. Tekintse meg, mit hagyott ki eddig, és élvezze a kevesebb állásidőt és a folyamatos támogatást az átállás után!

Az Office legújabb verziója új funkciókkal segíti, hogy a felhasználók hatékonyan dolgozhassanak, legyenek bárhol és dolgozzanak bárkivel. Érintéssel, tollal és billentyűzettel is használható, és az adott eszközre optimalizált élményt nyújt; támogatja a tartalmak elérését szinte bárhonnan.

Takarítson meg akár 20%-ot, ha egyszerre frissít Windows 8-as rendszerre és fizet elő az Office 365 Midsize Business-re!

Az ajánlat 2013. november 30-ig érvényes!

Amennyiben érdekli az ajánlat, lépjen kapcsolatba velünk:
sales@klickomp.hu / +36 46 413 347


Tekintse meg kapcsolódó oldalainkat

Operációs rendszer kínálatunk, árlista

Informatika, Számítástechnika Miskolc www.szamgep.hu
Informatikai rendszerek Önnek! Az informatikai, számítástechnikai megoldások megbízható szállítója. SzámGép .hu - Klick Computer ( Miskolc, Meggyesalja u. 93.) 2024 Minden jog fenntartva!
Cégünk rendelkezik a Microsoft Kisvállalati TermékSpecialista minősítéssel, mely azt jelöli, hogy kis-, és középvállalkozások számára a Microsoft által is elismert szolgáltatási minőséget biztosítunk. Acer Pont : Acer Point - Acer Channel Partner Dell Regisztrált Partner : Dell Registered Partner Intel termékintegrátor - Intel Product Integrator Microsoft Regisztrált Partner : Microsoft Registered Partner A Klick Computer az Allianz Hungária szerződött javítási partnere : villámcsapás, tűzeset, beázás kárt tett a számítógépében, akkor forduljon hozzánk bizalommal